Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 155 Бензин или дизел?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от raoccars Покажи съобщение
    Прави сте колеги,знамНо много голфчета а и разни други претенденти получаваха комплекси от 33-ката на старта, и от там му е мерака на Жорко.Даже веднъж на сфетофара един позеленя в едно Q7 докато не издрапа пред мен
    155 е далеч по комфортна и ако зсависи от мен, да, но нека първо да строши' един боксер
    Бе не знам, щото 2,5тд се кара само с гуми 205/50/15 и ако е читава турбината и мотора старта и се получава един такъв изстрелващ
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• 33 е мания ... това не е кола, подходяща за първи автомобил на някой ... Аз лично убих две 33-ки, като ги продадох на хора без опит - все още ги сънувам, и ми е мъчно за тях.
      155 от друга страна е за ценители - т.е. също не е кола за кой да е ...
      Съвет не се наемам да давам, защото после все някой излиза виновен
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
        Бе не знам, щото 2,5тд се кара само с гуми 205/50/15 и ако е читава турбината и мотора старта и се получава един такъв изстрелващ
        Е...не е като JTD....но за печка става..
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Другата седмица май ще се движа със 1.8 8v SILVERSTONE EDITION полукожа и климатроник....само на А95 Днес я запалихме...6 месеца не беше мърдала....много леко се чуваха клапаните или повдигачи....но за кратко...мотора мъркааа !!! Най-сетне търсенето приключва . Няма какво да Ви питам....мисля, че няма да сгреша с избора си

Comment

• Първоначално публикувано от RomeoSpark Покажи съобщение
            Другата седмица май ще се движа със 1.8 8v SILVERSTONE EDITION полукожа и климатроник....само на А95 Днес я запалихме...6 месеца не беше мърдала....много леко се чуваха клапаните или повдигачи....но за кратко...мотора мъркааа !!! Най-сетне търсенето приключва . Няма какво да Ви питам....мисля, че няма да сгреша с избора си

давай газ момче ,няма кво да ни питаш !
            155 осем хиляди клапана 16 вериги
            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• И аз това си викам....има много лек удар отзад в дясно, но капака на багажника е сменен сам калника е леко вдлъбнат, но ще се прави, нека искара зимата

Comment

• Въпреки, че карам Дизел мятай се на бензина.Гледай какви цени какво чудо.От догодина ще качват още акциза на дизела и на Газта.Ако решиш да слагаш газ колкото и да я вдигат пак ще караш по евтино от Дизел.....просто за съжаление убиха желанието на всеки който има мерак да кара Дизел заради странно формираните цени в БГ.Успех колега.
                Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
                Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

• Първоначално публикувано от RomeoSpark Покажи съобщение
                  Другата седмица май ще се движа със 1.8 8v SILVERSTONE EDITION полукожа и климатроник....само на А95 Днес я запалихме...6 месеца не беше мърдала....много леко се чуваха клапаните или повдигачи....но за кратко...мотора мъркааа !!! Най-сетне търсенето приключва . Няма какво да Ви питам....мисля, че няма да сгреша с избора си
                  ...айде и да ни я покажеш.

Comment

• Браво колега и дано новата придобивка те радва
                    Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
                    Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

• Утре или в неделя ще ходя да я видя на светло, че вчера беше тъмно....На капака има бяла лепенка с емблемата на алфа ромео както и отстрани по вратите...от Перник е колата, но се кара в София...стига толко жокери

Comment

• Колега, това, че не споделяш подробности, може да ти излезе през носа!
                        Всъщност пак ще ти излезе!
                        Давай повече информация!
                        Ние така или иначе ти завиждаме!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ем...то няма повече информация колега...в смисъл...това са и моите жокери ...Вчера я видях за 1ви път...имала е лек удар отзад, сменен е капака на багажника, но калника е леко натиснат от дясната страна....поправимо е . В Люлин е колата....бяла лепенка на целия капак с емблемата на Алфа Ромео и отстрани на вратите пише алфа ромео пак с бели надписи. Лети джанти петолъчка с тънки лъчи е...друго като информация нямам...може да я знаете

Comment

• Така изглежда май предния капак :

А така отстрани :

само, че е черна с регистрация РК

Comment

• Аупппп
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Някаква такава, подобно нашарена съм виждал в Дупница на борсите, преди време....но беше с КН....регистрация
                                Гледай хубаво...по тъмно само жена за една вечер може да си вземеш)

Comment

Working...
                                X